dilluns, 26 de març de 2012

El nou proyecte i la tasca que ens quedava:

Hola seguidors, en altre post hi havia que fer unes cuantes tasques, per la qual en el altre post havia posat jo, la primera tasca de medi. Us vaig a dir: La segona, tercera i quarta. 


També despres us pusare els enllaços per ha que velleu més o menys com son i si us agraden. Ara us posare quals son aixes tasques:


1): Tasca del dia: La segona que vam tindre va ser, posar un país de la Unió Europea en una tabla. Despres d'aixó com era molt facil, teniem que posar: la seua capital, la seua moneda, el idioma del país i quan es va posar en el any d'incorporació de la UE.
2) Tasca del dia:  teniem que respondre moltes preguntes amb la teua pareja, de la UE. Algunes eren molt facils i amb tots que has treballat t'ho sàvies, però altres eren més dificils i tenies que buscar o als enllaços que ens va posar la nostra profesora o per el llibre: D'atles.
3) Tasca del dia: Despres de posar el país i fer les preguntes. La nostra profesora ens ha posat una presentació on tenies que posar el país, la capital, el idioma, el any d'incorporació de la UE i també ademés la bandera i si volies el seu himne de youtube.
Així que la nostra profesora ens va posar molta tasca, i demá farem les exposicions, espere que hem surten bé, perque si no.... Ara us pose els enllaços de les tres tasques, espere que us agrade, yo i els meus companys que hem treballat molt!

Enllaços:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada