dilluns, 18 de juny de 2012

Les Orles:

Hola seguidors, estos dies, hem tingut que ensenyar unes coses molt important, amb els companys de sisé B, per a fer els discursos i més coses per a... Les Orles. Hem tingut que fer moltes coses, sorpreses com no, estudiar i paro bé, amb tots. 
Hem fet moltes sopreses per a les professors i professores, pares, mares i molts més. Hem tingut que ger un lipdup amb disfresses, amb tot el col·legi, aixó si era marcha. 
Bueno despres també, Loli la mare d'un company de clase i també la conserge del col·legi, amb la seua camara de video, ens va grabar tots els dies, cada vegada anaven pasant. Totes les hores, minuts i semanes grabant coses, i moltes coses.
També vam fer moltes sopreses més, vam fer como una cosa bastant rara, però va quedar estupendament bé! Teníem que diure una frase que ens deia Loli, i axií despres ella o algu, lo posava seguit i quedava explendit. Aunque totes les sopreses van ser casi totes nostres, van tindre també bastants, la nostra professora Mª Carmen i l'altra de l'altra classe Eva ens vam fer un vide, de fotos de xicotets i xicotetes a manyos, estaven tots molt guapos.
Eixe dia estaven molt nerviosos alguns, hay que reconeixer, vam vindre alguns professors que ens donaven en altres cursos i altres anys, altres no van vindre, però bueno.....
Quan teniem que anar arreplegar les orles, donava un poc de vergonya perque hi havia moltes persones mirante i aixo dona vergonya. 
Despres d'aixó, vam fer un aperetiu que ens havia invitat les professores Mª Carmen i Eva.
Va ser una vesprada inolvidable, que ningu olvidara, pereque va ser molt bonic i amb tota la companyia que vas tindre aquestos anys. I ademes com diu un company, que aquest any passa a un Insitut de Autistes, més o menys:
Alguns companys i companyes com va dir: Le sudaban los ojos. Ja =)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada